• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!Nagyon tanácstalan vagyok kérem segitsenek!Nem rég kerestem fel nőgyogyászomat mivel csomót vettem észre a honomalatt.Vizsgálat során megállapitotta hogy a mellembe semmi kórosat nem talált.Azzal magyarázta mivel 14éves korom óta a mensturációm 40-42napra jött meg hogy hormonzavar miatt fordulhat elő a csomó.A másik magyarázat hogy az izzadást kivezető csatornák elvannak zárodva.Így felírta a belarát hogy ha elmúlik akkor semmi teendő de ha jelentkezik sebészetre kell mennem!!Kérdezem én hogy mi a garancia hogy elmúlik és mi lehet konkrétan az a csomó???Válaszát megköszöném!!Egy aggodó 10honapos baba anyukája

        WEBBeteg szakértő válasza a csomó a mellben témában

        Kedves Asszonyom!

        Arra, hogy mi lehet a csomó, egy emlő és axilla Ultrahang tud választ adni! Esetleg lehet eldugult tejmirigy is! Ez utóbbi valóban, ahogy a kolléga emklítette elmúlhat magától is. De egyáltalán nincs rá garancia.

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-08 14:07:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: