• Kedves Dr. Úr!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy mit tegyek, ha késleltetni szeretném a mentsruációmat?szept 27-én , a menstruációm első napján kezdtem a lindynette 20 szedését, és októberben pont ekkor fogok utazni, így szeretném, ha később jönne meg!Mit tegyek a gyógyszer szedésével kapcsolatban? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        A tablettát 3 hétig kell szednie, így október 17-én fogja bevenni az utolsó szemet. Ezt követően néhány nappal (3-4-5) következik a vérzés. Tehát nem az utolsó menstruációhoz képest pontosan egy hónappal, hanem kicsit hamarabb. Kihagyva a 7 gyógyszermentes napot ismét szombati napon fogja elkezdeni az új levelet. Az utazás időpontjára már minden valószínűség szerint nem lesz vérzése.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-10 15:52:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 13:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés