• Hüvelygomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tistelt Doktor Úr/Nő! Valószínű,hogy hüvelygombám van,viszketnek a szeméremajkaim,ezzel kapcsolatban tettem fel előző kérdésem(ma reggel).2 napja tapasztalom ezt a viszkető érzést,még soha nem volt hüvelygombám,és elméletileg holnap már menstruálni fogok(kedden),így a Canesten kúpot és krémet nem tudom elkezdeni használni.De a párom már holnap elkezdi kenni,neki meddig kell használni?A menstruáció után kezdjem el használni a kúpot és a krémet,vagy először orvoshoz kell mennem,mert még nem volt hüvelygombám?A baj csak az,hogy pesten tanulok,így nehéz lesz időpontot kérnem az otthoni orvosomtól.Menstruáció alatt semmit nem tudok tenni ellene??Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező!

        A férfi 3-5 napig kenjen. Menses után kezdheti a kenőcsöt és hüvelytablettát. Tehet addig is, de ahhoz nőgyógyászhoz kell mennie, aki a  különböző tablettákat fel tudja írni vizsgálat után. Ne tampont, hanem betétet használjon.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-01 09:00:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: