• Vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. úr/nő! azzal a problémával fordulok Önhöz hogy a menstruációm meg volt két napig majd egy napig semmi. Majd a negyedik napon elöntött a vér. Olyan sok volt a menstruációm hogy körülbelül 2 óra alatt annyi vért vesztettem, mint két nap alatt szokott. Majd egy héttel később a történtek után kezdett ilyen hányingerem lenni reggelente, ha megérzem az étel illatát. Kérem segítsen mitől vannak ezek a problémák, lehet hogy állapotos vagyok? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel Tímea

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Timea!

        Igen, lehet állapotos- terhesség melletti vérzés is létezik.De lehet, hogy virusfertőzés, lehet bélhurut, lehet sok minden, igy forduljon nőgyógyászhoz, aki a sok lehetőségből kideriti az okokat.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 


         

           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-29 19:02:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 09:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: