• Évek óta hüvelyszárazsággal küzdök

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértők! Mi a megoldás a hüvelyszárazságra? Évek óta küzdök ezzel a problémával, mely komoly fájdalmat okoz szex közben. 6 hónapja szültem, tehát rendszeres ellenőrzés alatt állok, nincs semmi fertőzés, baktérium. Mind a behatolás mind az aktus fájdalmas, + szülés óta még a varrások helyét is érzem. (hüvelyi szülés volt) Ez elég kellemetlen, még csak 30 vagyok, nem szeretném, ha a férjemnek máshol kellene keresnie a szexuális boldogságot ill. én sem szeretnék lemondani róla. Mi a megoldás, az ugynevezett Playgel sem segített, (egy korábbi nőgyógyászom ajánlotta, amit ő is használ hüvelyi UH-nál. Köszönöm válaszukat előre is. Még fontosnak tartom elmondani, hogy bár fájdalommal jár az aktus, de ugyanakkor a g-pont, illetve a csikló izgatásával élvezetet is okoz. A kettő (fájdalom és élvezet) egyszerre van jelen.

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas szex témában

        Kedves Kérdező!

        A szex a szülés után nem igazán kellemes dolog. Én mindenkinek azt mondom, hogy gyakorolni kell, mert akkor egyre jobb lesz. Ezt kell átgondolni. Változott-e a fájdalom azóta, hogy szexelnek. Ugyanis, ha nem szexelnek akkor sokáig fájni fog, de ha csinálják akkor elvileg egyre kevésbé kell kellemetlennek lennie. Majd végül egyáltalán nem kell annak lennie. Szóval ha ez így van, akkor minden rendben, ha nem így van, akkor el kell mennie orvoshoz.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-26 22:18:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 13:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: