• Nagy lehet a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Szexuális együttlét után közvetlenül, előfordult, hogy véreztem. Ez azért is aggaszt, mert volt, hogy egy napig véreztem. De előfordult már az is, hogy nem szeretkeztünk és reggel, illetve még aznap este is véreztem, de ekkor úgymond csak kicsit. Mi lehet ennek az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Kérdező!

        Nem tudom szed-e tablettát és mit, mióta, van-e más panasza.Ha ismét ír, irja le az elejét is, de nőgyógyászati vizsgálat mindenképpen kell.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-22 14:52:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 11:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés