• Eltűnt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! Két hónapja kisebb műtétem volt, condylomás csomókat távolítottak el a hüvelyfalamról. Javasolták a sűrű kontrollt, és az első vizsgálaton kiderült, hogy van még egy, ami vagy megmaradt, vagy újra kiújult. Az orvosom azt mondta, hogy egy hét múlva menjek vissza, megnézi, nő-e tovább, vagy csak egyszerűen ott van. És ott volt, viszont nem nőtt. Beutalt a klinikára, hogy kérjek időpontot a kisműtéthez, mert azt ismét el kell távolítani, de már helyi érzéstelenítéssel. Az időpontot megkaptam, meg is érkeztem, csak elmaradt , mert az orvos késett, utána máris rohant műteni, én pedig nem tudtam megvárni, hogy visszaérjen. Ennek már két hete, és a napokban fedeztem fel, hogy az az egy csomó egyáltalán nincs is a hüvelyfalamon. Kérem segítsen, hogy lehet ez, minek a következménye az elmúlás? Jövőhéten ultrahangra megyek, mert 28 hetes terhes vagyok, milyen választ várhatok a vizsgálat után? Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a condyloma témában

        Kedves Kérdező!

        Kérem segitsen mi lehet a elmúlás?ez igy furán hangzott".Ha nem nőtt, sőt elmúlt, akkor az nem Condyloma lehetett, de ezt vizsgálata deriti, ki, szemből kell látni pl.gondolom megy úgy is szülészéhez. Ő megvizsgálja.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-22 09:12:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés