• Influenza elleni védőoltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Babát szeretnénk a párommal és már próbálkozunk is. Az idén be szeretném adatni magamnak az influenza elleni védőoltást. A kérdésem: ha teherbe estem, de még nem tudok róla akkor amikor a védőoltást beadják, az okozhat valami bajt?

        WEBBeteg szakértő válasza a influenza védőoltás, terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Igen okozhat. De ilyen alapon akkor sohasem adatja be magának, s ha terhes és akkor lesz influenzás, az is komoly bajt okozhat.Védekezzen, adassa be az oltást utána próbálkozzanak.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-22 09:56:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: