• Kimaradó menzes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! Fél éve szedem a Belara nevű fogamzásgátló tablettát, de utoljára még nem jött meg a menseszem, általában szerdán jön meg, de most péntek este van és nem történt semmi. Ma reggel készítettünk tesztet is, ami negatív lett, az elmúlt időszakban (3-4) napja nem is éltünk szexuális életet. Vasárnap este kell elkezdenem a tabletta beszedését a 7 nap szünet után. Kérdésem az lenne, hogy lehetek-e terhes annak ellenére, hoogy mindig időben beszedtem a gyógyszert és negatív lett a teszt. Bevegyem-e a tablettát, ha addig nem jön meg a menstruációm v sem? Végezzek-e egy hét múlva tesztet, és ha az is negatív lesz, akkor forduljak-e a nőgyógyászomhoz v sem? Szerinte ugyanis előfordul az hogy kimarad a menses a tabletta miatt, de nekem eddig nem történt ezért ijedtünk meg. Remélem tud valami megnyugtatót mondani, nagyon köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Igen előfordul, hogy a tabletta pontos szedése mellett kimarad a vérzés terhesség nélkül is. 5 nap múlva csináljon reggeli 1. vizeletből tesztet, ha negativ, nyugodjon meg.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-22 09:10:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 10:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés