Mit tegyek? Kivetessem a petefészkemet vagy ne?

TISZTELT DOKTOR NŐ/ÚR! 47 ÉVES VAGYOK.VÉRSZEGÉNYSÉG MIATT KIKELL VENNI A MÉHEMET.HÁROM MIOMÁM VAN 6, 5, 3, CENTISEK. MENSTRUÁCIOMNÁL ERŐSEBB VÉRZÉS VAN. AZ ORVOS AZT MONDTA NEKEM KEL ELDŐNTENI MARADJANAK-E A PETEFÉSZKEK, VAGY NE. AZT SZERETNÉM KÉRDEZNI MIT TEGYEK? PETEFÉSZKEKKEL NINCS BAJ.JOBB HA MARAD VAGY NEM. MINKÉT ESETNEK MI AZ ELŐNYE, HÁTRÁNY? TISZTELETTEL!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mióma témában

Kedves Hölgyem!

A kollégának teljesen igaza van! Amennyiben Ön még menstruál, akkor a működő petefészket érdemes bent hagyni, ennek az egyetlen veszélye, hogy az olyan betegségek, amik a petefészekkel előfordulhatnak, az még Önnel is előfordulhat! Ha kiveszik, akkor hirtelen jelentkeznek a változókor tünetei!

.Üdvözlettel: Dr. Bencsik András

Kérdés: 2008. szeptember 16., 14:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 08:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Új fogamzásgátló módszer...
Menstruácios zavarok