• Császármetszés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Orvos szakértő! Három hónapja a kisbabám koraszülöttként császármetszéssel jött világra. Szeretnék érdeklődni, hogy mikortól lehet aktívan sportolni. Spinningre szeretnék járni, illetve koncentrált hasizomgyakorlatokat végezni. Tisztelettel: Krisztina

        WEBBeteg szakértő válasza a császármetszés témában

        Kedves Krisztina!

        A szülés utáni hat hét a regeneráció ideje. Tehát ezen időszak alatt lehet tornázni, de azért mindneképpen óvatosan. Ha letelt a hat hét, akkor lehet fokozatosan növelni a terhelést, de persze semmiképpen nem a fájdalomig. Tehát itt is a fokozatosság elvét kell betartani. De 6 hét után elvileg bármit lehet csinálni. Ha valami nem jó, a szervezete úgyis szól.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 
           




         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-14 16:48:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: