Zoladex

Kedves Doktor Nő! 36 éves vagyok 6éve műtöttek mellrákkal kemot, sugarat kaptam, majd zoladexet 5 évig.Kérdésem, hogy lehet-e még gyermekem, és ha igen a kezelések hatással lehetnek-e a baba egészségére illetve az én állapotomat befolyásolhatja-e a terhesség.Előre köszönöm válaszát.!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza mellrák témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben visszatért a normális menstruációs ciklusa, nyugodtan vágjanak neki egy kisbabának.

Dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2008. szeptember 12., 09:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
hormon
Májusban jár le az öt éves hormonkezelésem mellrák után. Azt mondta az onkológusom addig döntsem el hogy vagy még egy év hormonkezelés vagy spirál...
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés