Petefészekrák?

Kedves Doktor Úr! Január végén voltam citológián és nőgyógyászati UH-n is, rendben volt minden, annyi, hogy egy miómám van. Kérdésem az, hogy lehetséges-e a petefészekrák kialakulása ilyen hamar? Családi halmozódás nincs. De meg vagyok ijedve, eléggé puffadt vagyok, és a menzesz előtt egy héttel járok, de már most görcsölök, a gyomrom sem jó! Ennek a szörnyű betegségnek (petefészekrák) milyen gyors a kialakulása? Sajnos a dokim most szabadságon van, máshoz nem járok. Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza görcsök, puffadás témában

Tisztelt Hölgyem!

Kérem, hogy panaszai alapján keressen fel egy gasztroenterológiai rendelést és végeztessen hasi ultrahangvizsgálatot is.

Sajnos, még napjainkban sem vagyunk tisztában azzal, hogy az Ön által említett rosszindulatú nőgyógyászati elváltozás kialakulása mennyi időt igényel.

A leírt tünetek alapján előzetesen az emésztés állapotának tisztázása a fő feladat.

Üdvözlettel: dr. Kiss

Kérdés: 2021. június 14., 15:16; Megválaszolva: . .,
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Barna folyás
Abortusz műtét
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?