• Mi lehet a baj? Két hete tartó erős vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő !! Azzal a problémával fordulok önhöz,miszerint nálam PCOS-t állapítottak meg.Sajnos szinte a pcos minden tünetét hordozom.Súlyos inzulinrezisztencia,IGT,Hirzutizmus,obesitas,zsírmáj,epekő,hajhullás,barna foltok a bőrömön a hajlatokban,Mindkét oldali petefészkemen sok kis ciszta van.A kérdésem az lenne,hogy már 5 hónapja nmem menstruáltam,de 14 napja megjött.A mensesem azóta is tart,tehát durván két hete.Elég erős a vérzésem,és darabos.És két napja nagyon fáj a bal oldalon a hasam alja.Ez mozgásnál,és egy-egy mozdulatnál nagyon fáj.A fájdalom jellegét elég nehéz leírnom,de szúr,húz,és feszít.Kérdésem az lenne,hogy ez vajon mitől lehet?a cisztáktól?vagy mitől?Tanácsát előrre is köszönöm Zsuzsi 21

        WEBBeteg szakértő válasza a PCOS témában

        Kedves Kisasszony!

        Keressen fel mielőbb egy nőgyógyász kollégát, mert Önnel teendő van! A vérzés tisztázása, megszüntetése után akár a műtéti megoldás is szóbajön!!

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-20 15:25:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés