Nőgyógyászati probléma

Tisztelt dr úr! Nekem jelenleg lenne egy problémám, csinaltattam Mr vizsgálatot, ahol ki mutattak hogy több kanyargós 5mm×7mm erek rajzolodnak a méh falon, a mostani orvos szerint viszerek, sajnos több éve erős alhasi fájdalommal küszködök a vérzésem is elég hosszú, és erős illetve nem olyan jellegű mint egy szokásos menstruáció. Kérdésem lenne hogy esetleg tudna nekem tanácsot adni illetve hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni? Minden le leletem negatív. Kivéve a 21.napi hormon panel vizsgálat során ki mutatták hogy nincs peteérésem. . Előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Petróczi István válasza témában

Tisztelt Hölgyem, a preciz válaszhoz vizsgálat kellene. Én a tünetek alapján azt sejtem, hogy Ön 40 éves múlt és a méhe nagyobb.

A klimaxos vérzészavar okozza panaszait, ami hormonpótló kezeléssel megoldható. Ezt jó lenne mielőbb elkezdeni, mert elhúzódó vérzése lehet, ami miatt méhkaparást kell majd végezni. Jó lenne ezt megelőzni.....

Bővebb felvilágosításért olvassa el honlapomon (www.drpetroczi.hu) a BETEGEIM LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEI-nél a menopauzáról írottakat.

Üdvözlettel:

dr. Petróczi István

Kérdés: 2021. február 20., 07:58; Megválaszolva: . .,
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Elakadó vizelet
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz