Hüvelygomba

Kedves Doktornő! 2 hete voltam orvosnál hüvelygomba miatt. Kaptam pevaryl krémet és gyno pevaryl kúpot. 1 hét alatt elmúltak a tüneteim. Krémet még használom de sem viszketést sem égő érzést nem érzek már. Kérdésem az lenne hogy lehet újra biztonsággal nemi eletet élni, úgy hogy 1 hete tünetmentes vagyok?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza hüvelyfertőzés témában

Kedves Hölgyem!

Mostmár nyugodtan lehetnek együttlétek. Érdemes valamilyen, a normál hüvelyflórát megerősítő készítményt is használnia 2-3 naponta egy-egy kúpot vagy krémet alkalmazva.

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2021. február 02., 15:49; Megválaszolva: 2021. február 05., 23:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hüvelyi folyás
Üdvözlöm. Pár hete kellemetlen szagú hüvelyi folyásom van. Nincs párom és nem volt szexuális együttlét se. Mi lehet ez es mit tehetek ellene? ...
Hüvelyi folyás terhessègben
Üdvözlöm! 15 hetes iker terhes vagyok. A terhessègem eldjèn sárgás,darabos folyásom volt . Hüvelyváladèk tenyèsztès candidát mutatott ki ,amit...
Női bajok vérzések
Tisztelt Doktornő. 38 éves 2 gyermekes anyuka vagyok. Jelen pillanatban vizsgálgatva vagyok mert a vérképem rossz.vas1,3.hemoglobin 76. Eddig semmit...
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek