• Emlő váladékozása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Köszönöm válaszát. Talán emlékszik a problémámra (jobb mellemből zöldes váladék ürül). 29 éves vagyok, és egy 5 éves kislány édesanyja. Minden cytológia és hgormonszint leletem negatív lett. Ön Mammográfiát javasolt, de ezt egyik orvos sem csináltatja meg a korom miatt, és amiatt, hogy a leleteim negatívak lettek. Tanácstalan vagyok , hogy milyen irányba vizsgáltassam tovább magam, mert engem sem hagy nyugodni a problémám. A neten olvastam, hogy agyalapimirigy daganat is okozhatja, ennek mennyi lehet az esélye? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a mell váladákozás témában

        Kedves KÉrdező!

        Remélem, nulla az esélye:))). Mármint a hipofízis daganatnak (agyalapi mirigy). Általában az előbb már egyéb problémákat is okoz (pl. kettőslátás, fejfájás), de hormonlelet is kell, hogy mutassa az eltérést. Ha jól emlékszem, abban nem volt nagy kilengés.Rábeszélni nem akarom semmire, lehet, hogy ha eddig csak nőgyógyász látta, érdemes lenne sebésznek is megmutatnia magát.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-18 22:19:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 10:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés