Műszeres befejezés után véres folyaás

Tisztelt Doktor úr/Doktor nő! Október elején miss ab miatt vált szükségessé műszeres befejezés (ha helyesen írom) , amit egy laporoszkópos műtét követett a méhfal sérülése miatt. 3 hete volt a beavatkozás . Eleinte jelentkeztek erős görcsök , amelyek szerencsére elmúltak, meg időnként nyilaló fájdalom. Úgy éreztem , hogy vérzés is kezd múlni , de egy kevés mennyiségű még most is van. Varratszedéskor jeleztem az orvosnak, hogy ragacsos és nyálkás folyásom is van, és a fájdalmakat is, de akkor azt válaszolta , hogy ez normális . Most a 3.héten a kellemetlen szúrkáló érzés és a nyálkás folyas és egy kevés ver még mindig jelentkezik. Jövőheten megyek kontrollra . De attól tartok , hogy akar fertőzésem is lehet. Sokat járok mosdóba, de lázam nincs. Ennyi idő után normalis még, hogy ilyen dolgok jelentkeznek? Menjek vissza korábban? A válaszát és segítséget előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza kürett utóvérzés témában

Kedves Kérdező! Ha tartós hőemelkedése, vagy láza lenn3, akkor ne várjon a vizsgálattal. mely feltétlen ultrahangos is legyen. Ha nincs láza, pihenjen és várja ki a vizsgálatot. Savós vérezgetés még jelentkezhet.

Kérdés: 2020. október 28., 20:35; Megválaszolva: 2020. október 29., 11:55
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet
Menstruáció előtti verzes
ASC-H negatív HPV-vel
Kedves Doktor úr! 2019. augusztusában ASC-H lett a rákszűrésem eredménye, kolposzkópia: ép hám, kóros nem látható. Orvosom javasolta, hogy...