• Bőr eltérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Doktorúr! Egy pár hete fehéres elváltozász észleltem a hüvelybemenet alatt. Nem nő nem változik inkább javul de nem tünik el.Olyan mintha ki lenne száradva a bőr. Az orvosom szerint ártalmatlan elváltozás kenjem pimafucorttal a másik meg hogy kenjem egy hétig neogranormonnal. Most akkor melyik ?? Köszönöm válaszát.

        Dr. Petróczi István válasza a Bőrelváltozás témában

        Tisztelt Hölgyem! Én azt javaslom, hogy egy hétig napi 2x kenje be Pimafucorttal, utána negyed órát ne vegyen bugyit. (Mert letörli...) Utána, várjon két hetet. Vízbe ne üljön! Ekkor ha nem javulna menjen vissza orvosához és kérjen tenyésztéses kivizsgálást. Jobbulást kívánok: Petróczi dr.


        Kérdés: 2020. október 13., 15:39; Megválaszolva: 2020. október 13., 20:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos