• Tág hüvely

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Úr/doktronő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy az elmúlt körülbelül egy hónap során, intim együttlétkor a hüvelyem, az eddig megszokottól eltérően extrém mértékben kitágul. Olyannyira, hogy alig érzem a partnerem. 31 éves, nem szült nő vagyok. Kb 2 hete jártam nőgyógyásznál, aki tájékoztatott, hogy fizikálisan nem érzékel problémát, a hüvelyem "megfelelő". Ezúton érdeklődnék, hogy mi okozhatja ezt a nagy mértékű tágulást, illetve mit lehet ez ellen tenni? Nem tudom, hogy ez fontos-e, de megjegyzem, hogy gyakran van hüvelyi fertőzésem. (Candida) Legutóbb minden előzmény nélkül jött ki. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a Tág güvely témában

        Kedves Kérdező! Tartok attól, hogy érzései szubjektívek és nem valósak.Felteszem, hogy partnere sem panaszkodik együttlétek során e tágasságról. Közmondás, hogy soha nem a méretek, hanem a használat technikája és az érzelem a lényeg.A hüvely nagyszerűen alkalmazkodik, hogy a hímvesszőnyi kerületet és adott esetben agy születő baba 34-35 centis fejkerületét is átengedje.A gyakori fertőzési hajlam miatt viszont hüvelyi protexin tartós alkalmazása javasolt, kérjen a patikustól. Egy hétig naponta, majd heti kétszer helyezze hüvelyébe hosszú távon.Lehet, hogy ettől fő panasza is javulni fog.


        Kérdés: 2020. augusztus 31., 07:50; Megválaszolva: 2020. szeptember 03., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: