• PETEFÉSZEK PROBLÉMA

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TISZTELT DOKTOR ÚR! FÉL ÉVE VOLT EGY VESEKÖVEM, AMI TÁVOZOTT.A CSINÁLTAK AKKOR ULTRAHANGOT, RÖNTGENT, CT-T, A VESEKŐN KÍVÜL "A KISMEDENCEI SZERVEK ELTÉRÉS NÉLKÜL LÁTHATÓAK". AZÓTA, UGYANAZON AZ OLDALON, TOMPA FÁJDALMAT ÉRZEK, HOL AZ ALHASBAN, HOL A CSÍPŐMBEN, HOL A DEREKAMON. A MENSTRUÁCIÓS CIKLUSOM IS 23 NAPRA CSÖKKENT, ÉS CSAK 4 NAPIG TART. LEHETSÉGES, HOGY ÖSSZEFÜGGÉS VAN A 2 DOLOG KÖZÖTT? A CT-VEL LÁTHATTÁK A MÉHET, PETEFÉSZKET IS? AMIKOR VOLT A VESEKŐ, A VIZELETBE SOK VÉR, GENNY, ÉS BAKTÉRIUM VOLT.LEHETSÉGES, HOGY VALAMI FERTŐZÉSEM VAN? VAGY ESETLEG DAGANAT??? KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT, TISZTELETTEL, BÉKÉS RITA

        Dr. Kiss György válasza a PETEFÉSZEK PROBLÉMA témában

        Tisztelt Hölgyem! A kismedencei szervek, lágyrészek állapotáról MRI / hasi és kismedencei / vizsgálattal lehet komolyabb felvilágositást nyerni, valamint laboratóriumi vizsgálatok / vérsüllyedés -We-, gyulladásos fehérje-CRP- és tumormarkerek / Ca 125 / meghatározása is szükséges. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. augusztus 11., 18:47; Megválaszolva: 2020. augusztus 13., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: