• Hüvelygyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiztelt Doktorúr! Hüvelygyulladásra kaptam Fluomizon tablettát, de a hüvelyem fájdalma miatt, képtelenség számomra a felhelyezése, valamint az érintettlenségem miatt is nehéz, a fájdalom hatására pedig össze szűkülök. Már mindenhogy próbálkoztam, azt szeretnném megkérdezni, ha esetleg ketté töröm és úgy használom, az rontana a hatóerején? Valamint ha esetleg ez nem optimális megoldás, akkor milyen módszert ajánlana mellé? Lactoofelel együttesen is használhatnám a síkosság érdekében? Vagy azt majd utána lenne ajánlott? A hüvelyem ph értéke 6.0 Válaszát előre is megköszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Kérjen a patikában úgynevezett applikátor csövet Canesten vagy más gombaellenes hüvelykrémhez. Ez lényegében ceruza vastagságú hosszúkás fecskendő, amely megtöltendő a krémmel és így magasra feltolva kinyomható az anyag. De főleg utána fontos lesz a Lactofeel hosszú távon. Így majd megelőzhet későbbi fertőzést.


        Kérdés: 2020. augusztus 09., 12:23; Megválaszolva: 2020. augusztus 10., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: