• Terhességmegszakítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Doktor Úr/Nő! Olyan kérdésem lenne hogy 3 hete volt terhességmegszakításom most 2 napja menstruációs görcseim vannak vérzés nincs.Azt szeretném kérdezni ez normális-e vagy menjek el inkább vizsgálatra? A megszakítás után 12 napig volt vérzés.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a alhasi görcsök témában

        Kedves Kérdező! Semmiképpen nem lehet menstruáció összefüggése a görcsöknek.Ha kifejezettek és nem múlnak, mindenképpen javasolt egy mielőbbi hüvelyi ultrahangos vizsgálat a méhen belüli helyzet tisztázásáéra. Már a 12 napos, műtétet követő vérzés sem normális. ne késlekedjen.Gondolkozzon el a jövőbeli fogamzásgátlás megoldásán is.


        Kérdés: 2020. augusztus 03., 14:35; Megválaszolva: 2020. augusztus 05., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: