• Hormonzavar???

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves dr.úr!tavaly úgy volt meg a menstruációm,hogy 1-2 nap vèreztem utána semmi 1-2 nap és megint vèreztem de akkor már nagyon keveset.volt,hogy spontán benyilalt a hasam a hasam alul olyankor mindig kiabáltam a fájdalomtól.de mindig pár másodpercig tartott.. kèsőbb terhes lettem abortuszom volt tavaly szeptemberben.oktober végén elkezdett benyilalni megint a hasam és azóta úgy jön meg ,hogy nagyon görcsöl a hasam a mèhem egy nagyon kevés barnás vagy véres hosszúkás nyálka jön ki ennyi de vèr nem.föl puffadok és a beleim is nagyon gázosak de csak ilyenkor olyan mintha a holyagom is fájna és fáj mikor wczek fogom a falat olyankor és sirok.dolgozni nem tudok.a fájdalomcsillapító se sokat segít.az Em:10 mm ès most kell hogy megjöjjön megint csak a fájdalom lesz és nagyon unom már.várom válaszát előre is köszönöm

        Dr. Kiss György válasza a Hormonzavar ??? témában

        Tisztelt Hölgyem ! A várhatóan közeli menstruáció miatt /Em: 10 mm/ egyenlőre csak tüneti kezelés jöhet szóba / fájdalomcsillapitók /, de a későbbiekben hormonpanell vizsgálat és ismételt hüvelyi ultrahang végzése javasolt. Feltehetően, 44 éves korban már nem minden hónapban van peteérés és ovulació a középidőben, tehát a menstruáció alkalmával távozó méhnyálkahártya szövettani felépitése is megváltozik és okozhat szokatlan tüneteket. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2020. július 22., 06:16; Megválaszolva: 2020. július 26., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: