• Babavárás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 18 hetes állapotos kismama vagyok. A héten lediplomáztam, azonban volt két-három nagyon stresszes (hiába próbáltam nem idegeskedni) nap a vizsgák miatt és érdeklődni szeretnék, hogy ebből származhat-e bármi baja a babának? Tudok-e esetleg bármit azért tenni a pihenésen kívül, hogy jobb legyen? Nagyon köszönöm előre is válaszát!

        Dr. Petróczi István válasza a nehéz vizsga kismamaként témában

        Tisztelt Hölgyem, nen kell félnie, a babák nem úgy vannak kitalálva, hogy a mama zaklatott lelkiállapota miatt bajuk essen. Nem lesz semmi baj! Gratulálok a sikeres vizsgához, most viszont lazítson, engedje el magát. Élvezze a boldog semmittevést. Gratulálok a sikeres vizsgához: Petróczi dr.


        Kérdés: 2020. június 24., 08:30; Megválaszolva: 2020. június 24., 21:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: