• Késik a menstruációm

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot 4. Napja késik a menzeszem. Terhes nem lehetek mert védekeztünk és nem ment el bennem.Kozbe ezalatt a 4 nap alatt éreztem menzesz alatti tüneteket görcsöket meg mintha megjött volna de nem Mi lehet a gond.?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a vérzéskésés témában

        Kedves Kérdező! Biztonság kedvéért mindenképpen érdemes egy tesztet végezni első reggeli vizeletből. Ha remélhetőleg negatív, akkor várjon türelmesem, mert a bonyolult háttér hormonrendszer nem pontos óramű, kisebb átmeneti botlása is vérzéskésésben jelentkezhet. Ha a késés már 8-10 napos, akkor érdemes nőgyógyászt felkeresni egy ultrahangos vizsgélat megválaszolja, hogy milyen vastag milliméterben a méh nyálkahártya, mely tükrözi a hormonhiba mértéket és megszabja a gyógyszeres tennivalót.


        Kérdés: 2020. május 21., 11:53; Megválaszolva: 2020. május 22., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: