• Mehszajseb vagy rák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mehszajsebem van b nagyságú 28eves nő vagyok, most vette le a doki a rakszurest, áprilisban járt le az egy év. Leecsetelte a sebet, de még mindig friss vér jön, kis mennyiségben. Ez normális? Vajon mehnyakrak tünete ez?mikroszkoppal nem látott elváltozást a weben kívül azt mondta. Kérem segítsen. Nagyon kétségbe vagyok esve. Normális a vérzés? A vérzés kezdete előtt folyasom volt, valószínűleg fertőzés. Utanna kezdtem vérezni. Uh-mdent rendbe talált.

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A vérzés nagy valószínűséggel a gyulladás miatt van.A méhszáj sebnek szokták nevezni a méhszájon azon a területet ahol laphám van normálisan ,ott hengerhámos rész látható jelenleg. A gyulladás vérbőséggel jár,emiatt lehet onnan vérzés.Gyógyszeres kezelés szükséges a gyulladásra. A méhnyak elváltozása a citológia lelet birtokában értékelhető.Ennek eredményét kell megvárni.


        Kérdés: 2020. május 08., 18:13; Megválaszolva: 2020. május 10., 19:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: