Missed ab

Tisztelt Dr úr/nő! Egy kérdeshez szeretném segitséget kerni. Páromnak 2 hete volt 12.héten missed ab. 1-1,5héten belül elmult minden tünet nála ahogyan kell. Kivéve hogy szúrkálni szokott a hasalja. 2 hetes kontrolon manualis tapitas vizsagalata volt, azt orvos azt mondta kissé nagyobb a méhe mint kellene,semmi mást.meg hogy minden rendben. Ha fáj vegyen be fajdalomcsillapìtót.. Ez mitől lehet mert ilyen még nem volt vele, össze fugghet a hasszurkálással,megszünik-helyre áll e ha igen mikor es hogyan fog? Válaszát elore is köszönjük.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza a Missed ab. témában

Tisztelt Kérdezőm ! A panaszok miatt további kivizsgálást javasolnék: hüvelyi ultrahang végzését, valamint laboratóriumi vizsgálatokat,az esetleges gyulladás kizárására: vérkép, süllyedés,CRP/ez utóbbi érzékenyen jelzi ha gyulladás állna fenn/ Üdvözlettel:dr.Kiss.

Kérdés: 2020. április 15., 14:59; Megválaszolva: 2020. április 15., 21:28
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?