• Hüvelyfolyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteld Doktor Úr! Olyan problém%m lenne hogy voltam nőgyógyásznál erős átlátszó folyás miatt és megvizsgált megnyomkodta a petefésekeket hasamat és felírt kétféle kúpot az elsőt ilyen bakteriális fertőzésre a másodikat gombára az első után megjött a mensesem de az is furcsa volt ilyen barnás feketés az első napokban utána rendes vérzés de öt napig tartott nekem hoszabb szokott lenni utána elkezdtem a másik kúpot gyno pevaryl és elkezdett ilyen vérezgetés lenni három után nem mertem többet felrakni de most is mikor wc re megyek ilyen sárgás barnás folyást észlelek nem mindig csak néha. A mensesem óta a mellfájdalom is alig múlik. Kérdésem az lenne hogy okozhatja ezt a kúp kezelés vagy más lehet a háttérben? Előre is köszönöm válaszát! Üdvözlettel

        Dr. Szalóczy Péter válasza a ismétlődő hüvelyfolyás témában

        Kedves Kérdező!Biztosan nincs rendben a hüvely, a többféle gyógyszer miatt a hasznos tejsav védő baktériumok is elpusztultak, de lehet a mellpanasz miatt és a vérzés rendetlensége miatt a hormonális háttérben is kisebb hiba. A korrekt tisztázás a következő lépéseket jelentené:a hüvely jelen állapotáról korrekt kórokozó tenyésztés tisztázná,, ha van benne, célzott gyógyszer, ha nincs, vagy ha befejeződött a gyógyszer, hosszútávra recept nélkül kapható bármely hüvelyi protexin, forduljon a patikushoz. A petefészkek és a hormonszint megbecsülésére kéne egy hüvelyi ultrahangos vizsgálat, ami egyéb belső hibákat is esetleg feltárna.


        Kérdés: 2020. március 10., 14:30; Megválaszolva: 2020. március 12., 10:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: