• Rákos vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr! ElhÚzódó menstruáció miatt kerestem fel nőgyógyászati rendelést. Az uh eredménye: bal petefészek: 38x26 mm, benne 17 mm átlagátmérőjű éles határÚ echogen solid képlet, jobb petefészek 29x21 mm norm szerk. Diagnózis: tu. ov. 1.s. Ez azt jelenti, hogy valószĂ­nűleg petefészekrákom van??? Ha igen, ez már előrehaladott állapot? Vérvételre kell mennem Ca 125, HE4, Roma score. Nagyon félek, 29 éves vagyok. Kaptam gyógyszert a vérzésre, meg kell várnom meg elall a vérzés vagy lehet közben is? Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Tekse István válasza a ciszta? témában

        Kedves Kérdező! A leírás alapján szerintem semmi komoly baja nincs, le kell majd kontrollálni az ultrahangot pár hónap múlva. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Online kérdés feltevés - Webbeteg.hu További orvosok

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2020. január 22., 14:48; Megválaszolva: 2020. január 31., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.