Felfázás?

Kedves Doktor úr! Lehetséges-e orális szextől felfázásos panasz, hugyÚti probléma, ha a higiénia együttlétkor maximálisan be van tartva? válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hólyaghurut témában

Kedves Kérdező! Természetesen semmi köze egymáshoz a két dolognak. Gyakori ismétlődő hólyaghurut esetleg a hüvelyben lévő kórokozó felfertőzésével összefügghet, ez esetben hüvelyi kezelés javasolt.

Kérdés: 2020. január 22., 10:07; Megválaszolva: 2020. január 31., 12:39
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Együttlét utáni hólyaghurut
Tisztelt Doktornő/Úr! Már lassan 5 éve járok urológushoz, nőgyógyászhoz a problémámmal, de nem tudnak segíteni rajtam. A párommal való...
Felfázás vagy nem?
Tisztelt Doktorúr/-nő! Felfázási tünetekkel mentem háziorvoshoz, egy hónapja. Fromilid Uno-t írt fel, amit 5 napig szedtem. A tünetek a gyógyszer...
Fájó, húzó érzés
Kedves Doktorúr/nő! A napokban a méhemen belül, a jobb oldalon húzó, fájó, csípő érzésem van mikor vizelek. A barátommal kb 3-4 napig nem...
Nőgyógyászati probléma
Kedves Dr Farkas Ágnes! Azzal a gondommal fordulok Önhöz, hogy e hónapban 8.án megjött a menstruációm rendesen ahogy szokott és kb 13.áig...
Hólyaghurut
Jó estét! Ma nagyon csípett a vizeletem ezért elmentem a háziorvoshoz. Ciprofloxacin tartalmú talblettát írt fel, 5 napi adagot. Mi most gyermeket...