• Menstruáció késés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        6 napja késik a menstruációm. Előző ciklusom alatt elkaptam valamilyen fertőzést, mely lázzal és mandula gyulladással járt. Ez után egy héttel megint megjött a menstruációm teljesen váratlanul, két napig ugyan azt tapasztaltam mint normál esetben majd hirtelen elmúlt. Viszont a mostani alkalommal elmaradt a ciklus.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a rendetlen vérezgetés témában

        Kedves Kérdező!Ha nem szed hormonális fogamzásgátlót, egyenlőre várjon, jó lenne ha hormonális apró zavarát kompenzálná a szervezete magától és helyreállna a rend. Ha a késedelem 2-3 hétnél hosszabb, kéne egy hasi vagy hüvelyi ultrahangos vizsgálat megmérni a méh nyálkahártya vastagságot, ami a hormonális háttér hibát megmagyarázná.


        Kérdés: 2020. január 08., 17:51; Megválaszolva: 2020. január 13., 16:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.