• Mellben égő érzés félek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Kérem segítsen. A bal mellemben az alábbi dolgokat érzem időről időre: égő érzés bal mellben, tompa nyomó érzés a bal melleben alatt mellett. Kicsi mellem van nincs benne semmi csomó, nincs rajta elváltozás. Voltam emiatt már 2019.04.29-én mell ultrahangon és negatív lett. Mindezek mellett nagyon komoly refluxom van amitől néha van az a szívinfraktusos érzésem ezt tudom hogy a reflux okozza. Illetve rengeteget böfögök. Félek a mellráktól nehogy az legyen. A reflux okozhat a melleben ilyen égő érzést, tompa nyomást? Rengeteg a savam ég a fülem torkom nyelvem is. Ön szerint menjek megint uh-ra? Lehet úgy mellrákom hogy 8 hónapja negatív a lelet és most sem érzek semmit csomót? Rendesen mensturálok, 38 éves vagyok és van egy 9 éves gyermekem. Köszönöm szépen

        Dr. Szalóczy Péter válasza a mellpanasz témában

        Kedves Kérdező! Leírása alapján biztosan nem mellprobléma a tünetek háttere.A gyomorügy így ne maradjon, belgyógyász konzílium kell mindenképpen. Ne rettegjen a mellrák esélyétől, az évi ultrahang megvédi majd ettől. A reflux egyébként gyógyszeresen jól karban tartható,


        Kérdés: 2019. december 19., 14:36; Megválaszolva: 2019. december 21., 13:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: