• Hüvelyi zsibbadas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A méhemet kezdeti daganatos elváltozás miatt vettek ki , de a petefedzkek meg vannak , A zsibbadas miatt a vagy nem változik de kellemetlen az orgazmus mert olyan mintha lúd okainal le lenne fújva , az orgazmus mértéke ugyan olyan mint eddig Elorre is köszönöm válaszát Üdv ; Katalin

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelydiszkomfort panasz témában

        Ke4dvs Katalin! Maradjunk a megbeszélt Ovestin krém átmeneti használatánál próbaképpen. Nem valószínű, hogy a műtét összefüggne a kialakult tünettel. Nem sérthettek érző idegszálat erre a területre.


        Kérdés: 2019. november 15., 21:12; Megválaszolva: 2019. november 17., 17:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: