• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlettel Abban szeretnék segítséget kérni hogy a menstruációm multhéten hétfőn meg jött elsőnap kevés második harmadik nap volt de mégsem annyi mint szokott lenni kevesebb két nap nagyon kevés barnás váladék után újból meg jött vasárnap élénk piros vér ez zavar a legjobban. Nem sok a mennyisége de még is van főleg ha wc re megyek a wc papíron jobban látszil meg nem volt ilyen gyógyszert nem szedek 10 éve szültem nagyon gyorsan felfázok most az alhasam is fáj nem nagyon picit ilyen zsibbadó érzés kerem nyugtasson meg hogy nincs semmi baj még soha nem volt ilyen velem mindig időben meg jött. 3 hónapja kaptam antibiotikumot mert nagyon fel voltam fazva azóta fájdogal a hasam alja nem állandóan de neha köszönöm segítségét ilona

        Dr. Kiss György válasza a Menstruáció témában

        Tisztelt Hölgyem ! Megnyugtató lenne, ha hüvelyi ultrahang vizsgálattal a méhnyálkahártya és a petefészkek aktuális állapotáról szakember mondana véleményt. Ez részben az alhasi fájdalom okát is tisztázhatná. A menstruáció lezajlása-attól függően milyen nagyságban és gyorsasággal válik le a méhnyálkahártya - idővel vagy átmenetileg változhat, kérem ezért ne aggódjon. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. október 29., 06:37; Megválaszolva: 2019. október 31., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció