• Omicral és Norcolut együttes szedése?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Mai naptól (a ciklusom 16. napjától) elkezdtem szedni a Norcolut gyógyszert, napi 2-*1 tablettát. Esküvőm lesz jövő héten és szeretném eltolni pár nappal a menstruációmat, erre tekintettel írta fel az orvosom a gyógyszert. Egyébként a ciklusom teljesen szabályos szokott lenni. Azonban candida gombát is kimutattak nálam, erre tekintettel Omicral gyógyszert is felírtak nekem, melyből napi 1*-szer kell szedni 1 tablettát 3 napon át, majd egy hét szünet után kell bevenni az utolsót. Emellé hüvelykúpot is kaptam. Az Omicralt a páromnak is szednie kellene az orvosi utasítás szerint. A betegtájékoztató alapján nekem kicsit kemény gyógyszernek tűnik ez az Omicral, így az lenne a kérdésem, hogy szedhetem e ezt a gyógyszert együtt a Norcolut tablettával, nem lesz ebből bármi gond? A Norcolut tablettát ma elkezdtem szedni de az Omicral kúrát még nem mertem elkezdeni, gondoltam rá, hogy majd az esküvőm után kezdem el csinálni a kúrát, de a hüvelykúp szavatossága addigra lejár..így most teljesen tanácstalan vagyok. Nekem nincs tünetem, de a páromnál kijöttek a tünetek és legszívesebben elkezdené már az Omicral szedését, dehát együtt kellene szednünk elvileg. Ebben kérném a segítségét Egyéb információ, hogy fogamzásgátlót évek óta nem szedek, egy táplálékkiegészítő, fogyókúrát elősegítő kapszulát szoktam szedni (Indiat) napi egyszer. Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a Vérzés eltólás témában

        Kedves Kérdező! A Norcolutot nem feltétlenül végigszednie az egész dobozzal, ha túl van az esküvőn és nászútján, bármikor abbahagyva 2-3-nap múlva megjön a gyenge vérzése és új ciklusai ettől kezdve indolnak.Az Omicralr máris indítsák e megadott dózis és menetrend szerint. Omicralos együttlét is jót tesz.Sok boldogságot!


        Kérdés: 2019. szeptember 23., 20:57; Megválaszolva: 2019. szeptember 24., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: