• Huvelyi valadekozas

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Udvozlom Dr.Úr! Szeretnem kerni a segitseget abban,hogy sajnos huvelyvaladekozasom van mar egy ideje Jovoheten kedden megyek vizsgalatra de rettenetesen felek attol,hogy komoly problemam lehet ... 2-3 honapja tarto feher huvelyvaladekozas illetve egy ujjnyi bemenetre a huvelyben egy cseresznye nagysagu dudort erzek... rettento kellemetlen errol beszelni ... rosszul erzem tole magam lelkileg ..gyotor maga a tudat ,hogy ez van velem ...nem mertem senkinek errol beszelni csak a baratomnak ...felek attol is ,hogy a nogyogyasz kifogasolni fogja a szemeremajkam megereszkedeset igazabol a problemam ,felelmem ettol van ,hogy mit fog rolam gondolni ha meglatja a kinezetem odalent ... jartam mar nogyogyasznal de akkor is rettento feszulten voltam .. egy fiatal lany vagyok nem eltem tul vad eletet de megis valahogy a kinezetem odalent nem olyan mint mas nőke ... ez az ami sok helyzetben gatol az orvosi vizsgalattol ,hogy mi van ha ram nez az orvos ... uristen most ez mit gondolhat rolam ... -.-“ a masik fele ugye a panasz ami van es nem szunik meg... olvasgattam az internetet es felelemkelto dolgokat olvastam ... Tudom,hogy nem lehet szonyeg ala seperni a problemat es igen is foglalkozni kell vele... de meg is csak egy intim dologrol beszelunk Masreszt kellemetlen a folyas.. kellemetlen erzes ... szeretnek vegre normalis eletet tunetmentesen amihez termeszetesen orvosi segitseg kell es lekell gyozzek a felelmeimet ... mert mar 3. Eve nem voltAm rakszuresen es ugye ez a noknel kotelezo...vagy erosen ajanlott ... A valaszat elore is nagyon koszonom !

        Dr. Szalóczy Péter válasza a zavaró hüvelyváladék témában

        Kedves Kérdező! Tessék végre felnőni a nőiességéhez! Nincs két egyforma küllemű szeméremtest, ahogy arc sem! Mi idős nőorvosok, elhiheti, sok tízezerrel találkoztunk már.Tegye félre a szeméremérzetét, ha nőgyógyászhoz megy. A váladékozás tünete egyszerűen valamely kórokozó, gomba vagy baktérium megjelenése hüvelyében, még többször fog életében találkozni vele és a kórokozó tisztázásával gyógyszerrel napok alatt gyógyul. Bármikori kiújulás kivédésére majd gyógyulás után használjon hüvelyi protexinnek nevetett sokféle szerből egyet, recept nélkül kaphatók, majd értekezzen a patikussal,és olvassa el a használati útmutatást.Panaszmentesen is kötelező évente egy nőgyógyászati szűrés.Irány: a nőgyógyászat! A cseresznye nagyságú dudor valószínűleg a méhrecidív fuorszája

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. szeptember 09., 20:38; Megválaszolva: 2019. szeptember 10., 14:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: