• Abortusz utáni tünetek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! Múlt héten átt estem egy abortuszon, viszont fájdalmak ma jelentkeztek! Színes folyásom van, enyhén véres, viszont a derekamnál lent erős fájdalmaim vannak ami sugárzik a combok a illetve a hátam közepéig! S azt szeretném még tudni, hogy ez normális, vagy azonnal forduljak vele orvoshoz?? Előre is köszönöm a gyors választ!!

        Dr. Kiss György válasza a Abortusz utáni tünetek témában

        Tisztelt Hölgyem ! A mütét utáni időszakban jelentkezhetnek ilyen tünetek, ne ijedjen meg. Abban az esetben, ha a hasi és deréktáji panaszok nem szünnének, vagy lázas lenne, akkor mérlegelendő a szakorvosi vizsgálat és hüvelyi ultrahang végzése. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. szeptember 02., 19:20; Megválaszolva: 2019. szeptember 03., 19:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: