• Kevés menstruációs vérzés probléma e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!A ‘problémám’ nem újkeletű,jó pár hónapja fennt áll,menstruacióm lerövidült 3 napra es jóval kevesebb a távozó vér is.Semmilyen gyógyszert nem szedek,normálisan,változatosan étkezem,boldog párkapcsolatban élek.Voltam orvosnál,aki annyit mondott hogy örüljek neki,ez teljesen normális,hogy változik a testünk működése,Ön is igy gondolja,hogy ne aggódjak,nem fog problémát okozni a teherbe esésnél?Köszönöm

        Dr. Farkas Ágnes válasza a rövid menstruáció témában

        Kedves Hölgyem! Az esetek döntő többségében semmilyen probléma nincs a háttérben, és teljesen normális jelenség, hogy nőnek nem egész életében ugyanolyanok a menstruációi. Nagyon ritkán azonban előfordul, hogy a petefészek korai kimerülésének egyetlen jele a fokozatosan egyre rövidebb vérzés, emiatt én javasolnék Önnek egy alaphormon vizsgálatot egy ciklus 3. napján. Üdv. : Dr. Farkas Ágnes


        Kérdés: 2019. augusztus 23., 18:22; Megválaszolva: 2019. szeptember 12., 15:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: