• Vérzes együttlet utan

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo napot olyan problemam lenne cikusom 21napjan volt egyuttlet utan piros verzes par orat meg nem volt ilyen az elmult honapokba 28 napos ciklus de elotte voltak 38 40 napisak is majus vegen voltam rakszuresen p2 gyullafas de mindig at meg gomba is sokat van mult honapba is kezeltek kuppal ha 2 honapja vokt rakszures ez bajt jelez most akarunk februar ota 2dik babat de aktusnal nagyon nehezen izgulok fel mert most is csak kicsit voltam es lehet h megsertett a szarazsag miatt vmit es azert verezten

        Dr. Kiss György válasza a Vérzés együttlét után témában

        Tisztelt Hölgyem ! A nőgyógyászati vizsgálat alkalmával a külső méhszáj állapotának megitélése rendkivül fontos, hiszen az aktust követő vérzés méhszájsebből /erosió / is eredhet. A gyulladás megállapitására érdemes hüvelyváladékból gomba és bacterium tenyésztést végeztetnie és ennek megfelelő kezelést alkalmaznia, hogy panaszai megszünjenek. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. augusztus 13., 09:28; Megválaszolva: 2019. augusztus 16., 08:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: