Nőgyógyászati probléma

Jó napot.Úgy két-három hónapja időszakonként jelentős mennyiségű barnás vöröses,olykor enyhén rózsaszínes,vagy gyengén véres nyálka ürül belőlem. Ilyenkor komoly alhasi görcseim is vannak. Izgalmi állapotban ugyanez a helyzet... Mi lehet a bajom? Még sosem volt ilyen panaszom. (El vagyok kötve) Van erre gyógyszeres kezelés?

† Dr. Szalóczy Péter válasza rendetlen vérezgetés témában

Kedves Kérdező! Van tünet, kellene egy diagnózis, ettől függ a kezelés. A tünetek mögött lehet banális, de komoly probléma is. Ezért szükséges egy nőgyógyászati kétkezes,vizsgálat, ha nem volt egy éven belül, akkor citológiai kenet és mindenképpen egy hüvelyi ultrahangos vizsgálat. Ezekből objektíven kialakul a diagnózis és a tennivaló. Ezt a tünetet nem szabad látatlanban megítélni!Saját megnyugvásáért mielőbb intézze ezeket!

Megválaszolva: 2019. augusztus 12.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Menstruációs zavar
Üdvözlöm! Október óta rendetlenkedik a menstruációm, sose telt el olyan nap ne váladékoztam volna véres illetve barna pecsételés, majd 1.2x jobban meg volt,...
Méhfal vastagsága
Tisztelt Doktor Úr! 3,5éve (2016.májusában) elmaradt a havi vérzésem és most újra megjelent, mintha csak 27 nap telt volna el...pontosabban semmi szokatlan...
Mi lehet?
Üdv! 3 hónapja sajnos vérzéseim vannak a probléma edzéstől kezdödöt focizom és eléggé megeröltető edzés volt fél eve ezelőtt is volt ilyen es fajt az nap az...
Méh feszülés
Kedves Dr Úr! 27 éve menstruálok,soha sem volt pontos ciklusom! Még gyermek születése után sem. Most megjött 29 napra, meg is volt 5 napig, aztán ezután...
Barna ovulációs folyás antibiotikumtól
Gardasil-9 hpv elleni oltás / teherbe...