• Fájó, égő hüvelybemenet

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor! Hüvely gomba kezelést követően bár elmúlt a viszketés és a hüvely fájdalom, állandó égő érzés és sebesedés van jelen a hüvelybemenetnél közösülés alatt és után. Szagtalan fehér folyas még tart. És olykor gyenge alhasi nyomó érzés. Lehet ez a hüvely florájának felborulása miatt. Csak közösülés alatt és utána fáj.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a gombás vulvitisz témában

        Kedves Kérdező! Nem írja, hogy milyen gombaellenes kezelést kapott. Biztosan van maradék gomba ami a tüneteket okozza.Jó lenne ezt tenyésztéssel igazolni. Érdemes lenne szájon át beszedendő egyetlen 150 milligrammos gombaellenes kapszulát bevenni,többféle van, ha egy hét múlva van még tünet, akkor még egyet.Helyileg legalább a Canesten Combi hüvelykapszula három este magasra helyezve és kívül a krémmel naponta kétszer bekenve a minimum szükséges kezelés. A partner is kenje be magát.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 09., 08:36; Megválaszolva: 2019. augusztus 12., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: