• Hüvelygyulladás??

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Már hónapok óta küzdök égő érzéssel a hüvelyben - ami inkább pisilésnél jelentkezik, de inkább csak akkor, miután használtam a Gyno Pevaryl vagy előtte a Canesten krémet! Emelett állandó vizelési ingerem is van. Kaptam Monuralt, Canestent, Gyno Pevaryl kúpot és krémet! Egyik sem igazán használt! Vizeletleoltásom negatív lett! Lactofeel hüvelygélt is kellett volna használnom, de annyire égette a hüvelyt, hogy nem tudtam feltenni! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a Makacs hüvelygyulladás témában

        Kedves Kérdező! Makacs problémájához jó lett volna még két adatot tudnom : volt e a közelmúltban a hüvelyből is tenyésztés, másrészt, hogy ciklusai pontosak, panaszmentesek-e?, Mivel minden gyógyszerelése gombaellenes volt, nem lehet, hogy bakteriális jelenlét van lent? A hólyagpanasz is utalhat erre.A sokféle gyógyszerrel feldúlt, égő hüvely természetes védőbaktériumai, a tejsav baktériumok valószínűleg rég elpusztultak, és pótlásukra mind3nképpen kéne egy hosszabb hüvelyi protexin kúra, mint pl. a Lactofeel volt. Csak az első egy-két alkalom jelenthet csípő érzést, hiszen a cél pontosan a lobos hüvelyhám mielőbbimegnyugvása lenne. Kérdezze meg orvosától hogy a ciklus első felében néhányszor Ovestin hüvelykrém használatát nem tartaná jónak? Ha nem volt hüvelyi tenyésztés, mindenképpen javasolt.


        Kérdés: 2019. augusztus 07., 08:14; Megválaszolva: 2019. augusztus 07., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Hogy lesz így párom?
        Az első lépés sokszor a legnehezebb: önmagunk elfogadása a betegségünkkel.