• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! 20 éves lány vagyok. Több mint 1 éve hogy nem jár a menstruációm. Ha a párommal eggyut vagyunk akkor szoktam vérezni 1 napot. De akkor is csak pecsételek.. Biztos hogy valami rosszat jelent.. Orvoshoz nem tudok menni, mert folyamatosan dolgozom.. Meg hát mindig halazgatom... Mert nagyon félek.. Soha nem voltam még vizsgálaton sem. És ezért is hizok olyan rohamosan.. Fel van puffadva a hasam is. Nem tudom mi tevő legyek. Kezdek nagyon be parázni, mert idővel szeretnék lenni anyuka, és nem tudom hogy így sikerülne. :( kérem valami biztatot mondjon.. Előre is köszönöm.

        Dr. Kiss György válasza a Menstruáció témában

        Tisztelt Hölgyem ! Megértem félelmét, de kérem, hogy -ezt leküzde- vegye igénybe a szakorvosi és ultrahang vizsgálatot, valamint hormonszint meghatározást is, melynek során választ kaphat kérdéseire is. Leveléből számomra elsősorban a hizás miatt pajzsmirigy vizsgálat / TSH,Ft3,Ft4, Anti TPO meghatározás -vérvétel / az aktus utáni vérzés miatt pedig a méhszáj állapotának megállapitása tünik fontosnak / nincs -e "méhszájseb , másnéven erosió, amiből lehetséges a vérzés / Tanácsolom, hogy rákszürésre és HPV tipizálásra feltétlenül menjen el. Üdvözlettel: dr.Kiss.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 07., 06:51; Megválaszolva: 2019. augusztus 12., 15:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: