• fogamzásgátló és hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Yasminelle fogamzásgátlót szedek a tabletta bevétele után 12 órával kétszer ment a hasam, a tablettát nem pótoltam mert a betegtájékoztató a hasmenés utánni négy órát írta hogy akkor kell pótolni, kellett volna e pótolni és szükséges e kiegészítő védekezés ha igen meddig?Másnap már nem ment a hasam.Valamint azt szeretném kérdezni hogy csalánkiütésem lett és Fenistil gélt használtam ez legyengítheti e a fogamzásgátlót? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Kiss György válasza a fogamzásgátló és hasmenés témában

        Tisztelt Hölgyem ! A tablettát szedje továbbra is rendszeresen, ha bármely zavaró tényező lépne fel,kiegészitő védekezést / óvszer / legalább 3-4 napig ajánlott használnia. A Fenistil gél hormonszint csökkentő hatását nagy valószinüséggel ki lehet zárni. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. augusztus 05., 08:55; Megválaszolva: 2019. augusztus 05., 17:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?