• Negatív tesztek

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Dr Úr 39 éves vagyok 2 gyermekem van. Május 13 menstrualzam utoljára eléggé rendszertelen sosem jön 28 napra eddig a leghosszabb ciklusom 35 nap volt most már 22 napja késik 3 tesztet csin negatívak terhességet uraló tüneteit nincsenek. Lehet késes attól h fogászati kezelésekre járok ahol mindent csinálnak ? És eléggé felek stresszelnek tőle. Igazából semmim se faj. Lehet korai klinax? Medig várják?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a késedelmes vérzés témában

        Kedves Kérdező! Valamilyen hormontermelési nehezítettség lehet bármely életkorban. Ez azonnal a ciklus zavarával jelentkezik. Kizárva a terhességet, két dolog tisztázhatná ezt pontosan: egy hüvelyi ultrahangos vizsgálat, ami a méh nyálkahártya vastagságát mérve következtet a hormonszintre. De vérből vett hormontükör vizsgálat gammányi pontossággal valamennyi hormon aktuális szintjére választ tud adni. Ezek függvényében lehet serkenteni, vagy ha kell pótolni a hiányzó hormon termelést. Ennyire korai klimax nem valószínű, egyéb tünetekkel is járna.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. június 26., 14:44; Megválaszolva: 2019. június 27., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: