Káros a magzatra?

Tisztelt Doktor úr! Nagyon aggódom, mert az előző menstruációm idején, vagy még utána is, sajnos nem tudom pontosan, Mycosyst-ot szedtem, és most teherbe estem. 4 szemet vettem be. Kb. két szemet az aktuális ciklusban. Mennyire érinti a megérett petesejtet? Káros a magzatra? Szóba kerül az abortusz? Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a Genetika témában

A gyógyszer szedésésének magzat károsító hatása 3%-os.A terhesség kiviselésének genetikai ellenjavallat a nincs. A menstruáció alatt még. nem állt fent a terhesség,a fogamzás ideje az a középidőre tehető.. Tehát akkora kockázat nincs a gyógyszer szedése miatt,hogy a terhesség kiviselése nem lehetne vállalható. Genetikai Tanácsadás felkeresése tanácsos.

Kérdés: 2019. június 17., 17:04; Megválaszolva: 2019. június 17., 22:59
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás