• Nogyogyaszati kerdes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jonapot kivanok, Vanesszanak hivnak es 4hettel ezelott estem at a masodik petevezetek eltavolitasomon, es gyulladas veget( az elso mehen kivuli terhesseg) es olyan kerdessel fordulnek onhoz, hogy hanyadik hettol lehetne mar edzenem, haspreseket csinalnom, illetve dohanyzok az mennyiben neheziti a gyogyulast? Szedjek e valami gyogyszert a mehem erositesere? Elore is koszonom a valaszat. Szep napot Vanessza

        Dr. Szalóczy Péter válasza a kétoldali méhkürt eltávolítás témában

        Kedves Vanessza! Próbálja ki magát az edzésen fokozatosan terhelődve, akkor nem lesz baj. De olyan jó lenne leszokni a dohányzásról ennyi egészségügyi probléma után. A nikotin minden szövetnek árt! A méhet nem kell erősíteni. Barátkozzon előre a lombik megoldással.


        Kérdés: 2019. június 13., 07:56; Megválaszolva: 2019. június 13., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: