• Spiral

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Spirált mentem menses után ellenőrizni, de kilőkődött a doki levette. Azota kb.2 hete késik a mensesem. Óvszerrel védekeztünk.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a Vérzés késés témában

        Kedves Kérdező!Rövid kérdésében nem sok támpontot adott, hogy mire vár választ. Ha terhesség esélye nyugtalanítja, végezzen reggeli első vizeletből tesztet. További fogamzásgátlásra a jövőben többféle megoldás kötött válogathat.Felhelyeztethet újabb korszerű méhen belüli eszközt is.Hormonális fogamzásgátlást lehetőlegV ne indítson negyven felett.


        Kérdés: 2019. május 18., 07:36; Megválaszolva: 2019. május 20., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: