• indokolt-e az esemény utáni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr! Kérdésem az lenne, hogy egy nappal ezelőtt voltam együtt párommal (27 órája), és az ejakulációt sikerült elkerülnöm szorítással, vagyis nem mentem el. Ezután az előváladék azért távozik néha, de ekkor már rég kint voltam. Bevallom kicsit heves voltam, és amíg párom elővette a gumit, kb el is felejtettem, és 3-4 lökésre még visszamentem mielőtt felveszem a gumit. mindig oda szoktam figyelni, de most valahogy kimaradt. Sötét volt, így nem láttam, hogy van-e bármi váladék. Nos érdemes ilyen esetben esemény utáni tablettán gondolkozni, vagy ez semmiség? Utána már óvszerrel folytatódott a dolog, szóval innentől semmi gond nem volt. Annyi háttér infó érdekes lehet, hogy több, mint 10 éve így védekezünk, de ilyen esetkor sosem folytattam gumi nélkül, de biztosan történt már hasonló eset ennyi idő alatt. Így az előváladékkal is találkozott már párom számtalanszor. Egyébként szerdán várható a menstruációja, ami mindig pontos. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Kiss György válasza a indokolt-e az esemény utáni? témában

        Tisztelt Kérdezőm ! Bármilyen kérdéses esetben a biztonság kedvéért érdemes az esemény utáni tabletta használata . Amennyiben még aktuális, kérem éljenek a tabletta adta biztonsággal. Ezt, a jövőbeni tanácsként is kérem, fogadja el. Üdvözlettel:dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. május 13., 23:51; Megválaszolva: 2019. május 15., 16:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: